«

»

Чер 30

Запроваджено додаткові заходи з безпеки в місцях масового перебування населення!

powitrtrywoha22-1До уваги громадян! Не нехтуйте сигналом “Повітряна тривога”!

У м. Кременчук 27 червня поточного року о 15:53 год. внаслідок ракетного обстрілу сталося влучання в будівлю ТЦ «АМСТОР» однієї ракети з руйнуванням та послідуючим горінням на всій площі (10 тис. 300 м2 ). Внаслідок обстрілу торгівельного центру загинуло 18 осіб (з яких 1 особа померла в лікарні). За медичною допомогою звернулася 61 особа, з них 26 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування.

Старосамбірська міська рада звертається до всіх власників торгівельних та розважальних закладів, керівників промислових та продуктових ринків, залізничного вокзалу та автостанцій з масовим перебуванням людей – про необхідність дотримання встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряних тривог.

Наголошуємо про необхідність термінового припинення роботи таких закладів та евакуації відвідувачів та пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття); до всіх власників закладів харчування та торгівлі незалежно від форм власності – про необхідність термінового припинення роботи таких закладів; мешканців житлових будинків незалежно від поверховості – про необхідність термінового залишення житлових приміщень та зайняття найпростіших укриттів.

Будьте пильні, дотримуйтесь правил безпеки та бережіть себе!

print

Pin It on Pinterest