«

»

Лип 03

Міська рада реалізовує проекти. В Старому Самборі встановили нові дитячі майданчики

Старосамбірська міська рада продовжує реалізовувати проєкти, які стали переможцями обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у 2020 році.

IMG_7008 (Копіювати)У червні поточного року на території дитячого садка «Дзвіночок» було встановлене  дитяче ігрове обладнання, яке було придбане в рамках проєкту «Придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика в ДНЗ «Дзвіночок» по вул. Л. Галицького, 31 в. м. Старий Самбір Львівської області». На даний час тривають роботи з облаштування території майданчика.

Нинішнє молоде покоління – це майбутня основа нашої держави і суспільства. Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, що діти повинні рости здоровими та сильними, мати безпечне дозвілля у дворі свого будинку. Дитячий майданчик – це місце, в якому дитина активно відпочиває, знаходить собі нових друзів, вчиться налагоджувати контакти та визначати своє місце у цивілізованому суспільстві.

IMG_7010 (Копіювати)Зважаючи на це, з метою створення комфортних умов для ігор та дозвілля дітей у місті триває реалізація інших проєктів-переможців 2020 року. На вулиці Дністрова (на Посаді Горішня та Військовому містечку) обладнали ще два дитячі майданчики. Роботи виконуються в рамках проекту «Придбання та встановлення дитячих ігрових майданчиків на території міста Старий Самбір Львівської області».

IMG_7006 (Копіювати)IMG_7003 (Копіювати)IMG_7031 (Копіювати)IMG_7026 (Копіювати)IMG_7029 (Копіювати)IMG_7032 (Копіювати)

print

Pin It on Pinterest