«

»

Бер 19

Старосамбірська громада отримає кошти з обласного бюджету

фото костел16 березня відбулася сесія обласної ради, на якій визначили ряд заходів та об’єктів, які цього року фінансуватимуться за кошти обласного бюджету.

Приємно зазначити, що в цей перелік потрапили й об’єкти Старосамбірської громади.

У 2021 році на нашій територіїі буде проведено наступні заходи:

  • Виготовлення науково-проектної документації «Попередні наукові дослідження на пам’ятці архітектури національного значення костелу Св. Михаїла 1613 р. в смт. Стара Сіль Самбірського району Львівськоїобласті» – 200,0 тис. грн.
  • Реконструкція спортивного майданчика під майданчик зі штучним покриттям в селі Тершів –на закупівлю штучного покриття з обласного бюджету виділено 700 тис. грн.
  • Капітальний ремонт дороги загального користування С141703 Старий Самбір-Кобло – 2,0 млн. грн.
  • Капітальний ремонт комунальної дороги по вул. О. Ольжича в м. Старий Самбір – 1,6 млн.грн.

Деякі з вище перелічених заходів потребують дофінансування з місцевого бюджету, тож на черговій сесії міської ради очікуємо прийняття відповідних рішень депутатським корпусом.

Тішить, що маємо певні зрушення для вирішення частини проблемних питань громади. Тож в цьому році нам вдасться суттєво покращити рівень інфраструктури в громаді. Разом з тим розуміємо, що деякі заходи – дуже дороговартісні, а залучення обласних коштів – це тільки перший крок до їх повного вирішення. Завершення таких об’єктів вимагає певного часу й великих коштів. Тож й надалі працюватимемо в цьому напрямку.

Ми вдячні за сприяння щодо виділення коштів на майбутні проекти заступнику голови Львівської ОДА Юрію Бучку, а також депутату Львівської обласної ради Юрію Доскічу – за спортивний майданчик в селі Тершів.

Звичайно, всім зрозуміло, що в громаді залишається величезна кількість проблем, які суттєво погіршують рівень життя людей: погані дороги, потреба берегоукріплення, стан міського водогону та об’єктів соціальної сфери тощо. Є об’єкти, роботи на яких наразі тривають, і для їх завершення теж потрібно дофінансування.

Тож доброю новиною для нас є те, що в обласному бюджеті залишаються нерозподілені кошти. Маємо надію, що перелік затверджених заходів не є остаточним, і в поточному році ми зможемо зробити для громади більше.

print

Pin It on Pinterest