«

»

Кві 21

Відбулася 7-а позачергова сесія восьмого скликання

IMG_9029 [800x600]20 квітня 2021 року в актовому залі Старосамбірської міської ради відбулася 7-ма позачергова сесія 8 скликання.

Заслухавши та обговоривши пропозиції міського голови та депутатів міської ради депутати затвердили порядок денний в кількості 45 питань з доповненнями.

Засідання сесії пройшло в діловій та конструктивній атмосфері. Депутатами було розглянуто наступні питання порядку денного:

IMG_9036 [800x600]Щодо надання одноразової грошової допомоги жителям громади. Надання адресної соціальної допомоги особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Затвердження переліку платних послуг в комунальному некомерційному підприємстві Старосамбірської міської ради «Старосамбірська районна лікарня».

Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.

IMG_9037 [800x600]Створення комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та затвердження його Статуту.

Затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, що належать до комунальної власності Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

IMG_9030 [800x600]Затвердження проектів землеустрою; затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Про оформлення права власності на об’єкти комунальної власності Старосамбірської територіальної громади. Про внесення змін до рішень сесії.

Про призупинення діяльності Лаврівського дитячого будинку.

Надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації.

IMG_9044 [800x600]Про внесення доповнень до видів економічної діяльності комунального підприємства «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство».

print

Pin It on Pinterest