«

»

Лип 29

До уваги закладів ресторанного господарства та організації харчування

Замітка харчуванняСтаросамбірська міська рада на виконання пункту 1.7.1. Протоколу №20 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 12 липня 2021 року на час функціонування в теплий період року рекомендує:

– не допускати приготування та реалізацію в теплий період року небезпечних в епідеміологічному відношенні страв, в т.ч. салатів заправлених сметаною, майонезом, кондитерських виробів із заварними кремом;

– не допускати реалізацію кулінарних виробів, що особливо швидко псуються, в т.ч. на літніх майданчиках, без дотримання відповідних температурних умов зберігання;

– забезпечити наявність відповідних умов для дотримання працівниками та відвідувачами правил особистої гігієни;

– забезпечити створення на підприємствах необхідного запасу миючих та дезінфікуючих засобів, антисептиків;

 – забезпечити підприємства відповідною водою гарантованої якості.

print

Pin It on Pinterest