Старосамбірська міська рада на виконання пункту 1.7.1. Протоколу №20 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 12 липня 2021 року на час функціонування в теплий період року рекомендує:
– не допускати приготування та реалізацію в теплий період року небезпечних в епідеміологічному відношенні страв, в т.ч. салатів заправлених сметаною, майонезом, кондитерських виробів із заварними кремом;
– не допускати реалізацію кулінарних виробів, що особливо швидко псуються, в т.ч. на літніх майданчиках, без дотримання відповідних температурних умов зберігання;
– забезпечити наявність відповідних умов для дотримання працівниками та відвідувачами правил особистої гігієни;
– забезпечити створення на підприємствах необхідного запасу миючих та дезінфікуючих засобів, антисептиків;
– забезпечити підприємства відповідною водою гарантованої якості.