«

»

Лис 19

Всеукраїнський фермерський форум

IMG_20211118_102822 [Старосамбірські вісті]18 листопада 2021 року в приміщенні малого залу Старосамбірської міської ради   в онлайн форматі організовано участь сільгоспвиробників у  Всеукраїнському фермерському форумі до дня працівників сільського господарства.

Темою форуму стали актуальні напрями державної підтримки агросектору запроваджені у 2021 році та плановані на 2022 рік. Організаторами  форуму виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Всеукраїнський конгрес фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

Одними із пріоритетів Мінагрополітики є підтримка  та  розвиток фермерських господарств, доступ фермерів до джерел  фінансової підтримки, створення  нових робочих місць в сфері сільського господарства. Приділили увагу і  проведеній земельній  реформі, яка дала можливість власникам земельних паїв розпоряджатися своїми наділами.

IMG_20211118_102843 [Старосамбірські вісті]Участь в форумі від Старосамбірської громади взяли як великі агропідприємства такі як ТОВ «Норбілк Агрі» так і представники малих фермерських господарств – ФГ «Бучок».

В ході проведення Всеукраїнського форуму учасники мали змогу ознайомитися з напрямками підтримки агросектору та задати питання першому заступнику Міністра аграрної політики та продовольства України Тарасу Висоцькому.

print

Pin It on Pinterest