«

»

Гру 28

Представлення нового директора комунального закладу «Старосамбірська дитяча музична школа”

24 грудня  в актовому залі  музичної школи відбулось представлення педагогічному колективу нового директора комунального закладу “Старосамбірська дитяча музична школа  капраликСтаросамбірської міської ради Самбірського району Львівської області» Капралика Петра Михайловича, який до цього часу працював  у цій же школі на посаді заступника директора школи. Директором школи його було обрано шляхом проведення конкурсу, який відбувся 9 грудня 2021 року.

Нового керівника представляли Ігор Жук – секретар Старосамбірської  міської ради та Ольга Коваль – начальник гуманітарного відділу  Старосамбірської міської ради, які разом з тим звернулися зі словами подяки попередньому директору школи  Марченку Михайлу Васильовичу, який  37 років працював директором музичної школи.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, благородну любов і турботу до вихованців  закладу, мудрість і терпіння, людяність і доброту, віддане служіння улюбленій справі, неоціненний вклад у розвиток музичного мистецтва регіону  його відзначено подякою Старосамбірської міської ради .

Довгі оплески пошани в залі музичної школи звучали від трудового колективу для  Михайла Васильовича.

З теплими словами вдячності до попереднього директора Михайла Марченка звернувся і новий керівник навчального закладу Петро Капралик, адже разом пліч о пліч вони пропрацювали з 2005 року.капралик марченко 1жук оля марченко

print

Pin It on Pinterest