«

»

Січ 13

Новорічно-різдвяна виставка

З метою екологічного, природоохоронного та естетичного виховання учнівської молоді, бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику гуманітарним відділом Старосамбірської міської ради організована  виставка «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

До участі активно долучились учні усіх закладів загальної середньої освіти та закладу позашкільної освіти.

Яскраво виглядали та вирізнялися розмаїттям форм, кольорів та матеріалів ялинки, різдвяні шопки, різдвяні вінки, композиції у сучасному стилі, виготовлені з природних матеріалів та матеріалів вторинного використання.

Теплий і світлий настрій українських традицій втілений у дизайнерських виробах, виготовлених умілими руками юних майстрів органічно поєднали сучасні тенденції та національні звичаї.

Щороку новорічно-різдвяна виставка дарує усім святковий настрій, творить зимову казку та новорічні дива. Кращі роботи  попередньо відібрані та представлені  для участі у обласному етапі виставок.

Виставка прикрашатиме фойє ІІ поверху будинку Старосамбірської міської ради впродовж усіх Різдвяних свят. Запрошуємо переглянути учнівські роботи та залишити свої відгуки.

Разом з тим вітаємо усіх з Різдвом Христовим! Здоров’я Вам міцного, миру і спокою в Україні!

print

Pin It on Pinterest