«

»

Тра 26

Щодо сприяння реалізації сільськогосподарської продукції

Замітка ШуварВійськова агресія російської федерації, через яку на частині території України неможливо вирощувати сільськогосподарську продукцію, стала загрозою продовольчій безпеці нашої держави, тому забезпечення населення продовольством у великій мірі залежатиме від результатів роботи аграріїв західних областей України.

Значне нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, у свою чергу, породить потребу у зберіганні, логістичних послугах, забезпеченні належного ветеринарно-санітарного контролю, збуту кінцевому споживачу, тощо.

Відповідно до Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» від 25.06.2009 року №1561-VI серед основних напрямків діяльності оптових ринків сільськогосподарської продукції як частини агропромислового комплексу є сприяння прискореному просуванню с/г продукції від виробника до кінцевого споживача та в  одержанні прибутку, забезпечення концентрації сільськогосподарської продукції у визначеному місці, здійснення ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, та інші.

ТзОВ Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», якому наказом Міністерства аграрної політики України №560 від 15.09.2010 року надано статус оптового ринку сільськогосподарської продукції, знаходиться у місті Львів на проспекті Святого Івана Павла ІІ. 4-Б є найбільшим агропродовольчим хабом західної України, через який реалізується більше 1 млн. тон продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в рік.

Відтак, в умовах розриву логістичних ланцюжків рітейлових мереж сходу і півдня України, дефіциту пального, та. з урахуванням «короткого плеча» доставки від виробника до місця збуту, ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» можна розглядати як одне з найоптимальніших місць для швидкої реалізації сільгосппродукції виробленої аграріями, який створює умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги, виходячи з індивідуальних потреб та можливостей кожного сільгоспвиробника, у тому числі – допомогу у придбанні паливно-мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».

За детальною інформацією можна звертатись за телефонами:

0938764817 Андрій Мельничук

0993275097 Тетяна Попович

print

Pin It on Pinterest