«

»

Чер 29

Про Національну платформу продовольчої безпеки

Замітка Національна платформа проджовольчої безпекиЗ метою забезпечення продовольчої безпеки держави в умовах війни, налагодження тісної взаємодії та координації всіх залучених сторін, в Україні на базі Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за підтримки Офісу Президента України, Мінекономіки, Мінінфраструктури та Мінагрополітики створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка покликана об’єднати зусиль військових адміністрацій, територіальних громад, виробників харчових продуктів, торговельних мереж та міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності

Національною платформою продовольчої безпеки https://bit.ly/3u4tamj вже користуються більше 5 тисяч користувачів. На сьогоднішній день кількість потреб та пропозицій, опублікованих на платформі, майже зрівнялася та складає майже по 1,7 тисяч позицій.

Серед потреб, опублікованих на минулому тижні, у яких мають необхідність місцеві громади та торговельні мережі – переважно продукти харчування, такі як макарони, батон, сіль, цукор, яблука, цибуля, рис, морква, буряк, картопля, яйця та капуста.

Пропозиції, які опублікували виробники на минулому тижні – свіже мясо, органічне просо, ковбасні вироби, насіння соняшника, пшениця, кукурудза, паштет, заморожена малина з маракуєй, заморожена смородина з базиліком, молоко, масло та заморожені напівфабрикати.

Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною.

print

Pin It on Pinterest