«

»

Сер 25

UkraineInvest розпочала пошук інвестиційних проектів

Замітка укрінвестЗ метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проектів, що сприятимуть відновленню економіки України, Державна установа «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (далі – Ukraineinvest) розпочала пошук інвестиційних проєктів.

Онлайн-форма вказаного опитувальника пошуку проєктів відкрита для заповнення до 10 вересня та доступна за посиланням:

https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9

ВАЖЛИВО: проекти повинні мати бізнес спрямування і повинні мати пряму фінансову окупність. Дана форма НЕ передбачає збір інформації про соціально орієнтовані проекти.

Враховуючи стратегічну локацію  Львівської області в даний час  інвестиційні проекти у регіоні можуть мати значний рівень інвестиційної привабливості.

Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проєктів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України.

Проєкти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide –  універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням:

  https://bit.ly/3QgpuqK

print

Pin It on Pinterest