«

»

Гру 14

Звіт про використання води за формою 2ТП-водгосп (річна) подається у електронному вигляді

 

Замітка звіт водгоспВідповідно до Порядку ведення державного обліку водокористування (далі – Порядок), затвердженого Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.03.2015 №78, зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 03.04.2015 за №382/26827 (із змінами від 18.12.2020), водокористувачі підлягають державному обліку водокористування шляхом подання звіту про використання води за формою 2ТП-водгосп (річна) не пізніше ніж 01 лютого року, наступного за звітним (далі – звіт).

Подача звіту є обов’язковою для водокористувачів, які здійснюють діяльність, пов’язану із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод у поверхневі водні об’єкти в обсязі від 5м3/добу та з врахуванням критеріїв, визначених у п.1.5 Порядку.

Подання звітів здійснюється у електронному вигляді через Портал електронних послуг Держводагентства України ( https://e-services.davr.gov.ua). Контактні дані для отримання консультацій наведено у додатку.

 

Відповідно до ст.55 Водного Кодексу України неподання або несвоєчасне подання є порушенням умов спеціального водокористування та охорони вод та підставою для здійснення заходів реагування та контролю центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів та анулювання дозволу на спеціальне водокористування.

Контактні дані відповідальних осіб БУВР Західного Бугу та Сяну (телефони, електронні адреси)

print

Pin It on Pinterest