«

»

Січ 23

Розпочато реалізацію Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області

Замітка ЛОДА програма сгДепартамент агропромислового розвитку ЛОДА повідомив, що 20 січня 2023 року розпочато прийом заявок та документів на участь в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки у 2023 році.

На фінансову підтримку сільського господарства у Львівській області з обласного бюджету у поточному році виділено 34,2 млн. грн. Кошти спрямовуватимуться у вигляді фінансової підтримки на такі заходи:

Фінансова підтримка шляхом компенсації відсотків (комісії) за супроводження договорів фінансового лізингу;

Фінансова підтримка на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів:

– на реалізацію бізнес планів у галузі сільського господарства ;

– на реалізацію бізнес-планів із створення (придбання) об’єктів для зберігання, заморозки, переробки та передпродажної підготовки сільськогосподарської продукції;

Фінансова підтримка шляхом часткової компенсації вартості насіння;

Фінансова підтримка у вигляді дотації за приріст поголів’я корів;

Фінансова підтримка у сфері органічного виробництва у вигляді бюджетної субсидії на одиницю оброблювальних угідь.

Право на фінансову підтримку мають суб’єкти підприємництва – юридичні особи або фізичні особи – підприємці, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції.

Більш детально з умовами програми та формою заявки, які подаються для участі в Комплексній програмі можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Львівської обласної військової адміністрації https://loda.gov.ua/ (сторінка Департаменту в рубриці «Корисна інформація»).

Отримати консультацію щодо участі в Комплексній програмі можна в робочий час за тел. (032) 255-50-62, + 38 (066) 718 09 18, +38 (067) 802 85 20, +38 (067) 609 36 06

print

Pin It on Pinterest