«

»

Лют 02

Державне цільове кредитування індивідуальних сільських забудовників

Замітка Власний дімОбласний Фонд індивідуального житлового будівництва на селі реалізовує в області Програму: «Державне цільове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла «Власний дім» і Комплексну програму надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2021-2025 роки, затверджену рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 року №58 (зі змінами), та керується «Правилами надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 р. №1597.

Виконання зазначених програм здійснюється шляхом надання пільгових кредитів під 3% річних на будівництво, реконструкцію, придбання житла, влаштування водо-, електро-, теплопостачання житлових будинків в сільській місцевості.

Програма «Власний дім» діє в області з 2000 року і користується популярністю в сільських забудовників.

Обласний Фонд індивідуального житлового будівництва на селі формує перелік мешканців, які мають потреби у кредитуванні за Програмою «Власний дім». Подати відомості про себе, як особу яка виявила зацікавлення програмою можна безпосередньо до Фонду (Буклет тут) чи подавши інформацію через відповідний старостинський округ або у Старосамбірській міській раді за адресою м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40. кім. 301 чи 318.

Додатково повідомляємо, що ознайомитись з умовами Програми і її реалізацією в області можна на сторінці Фонду https://www.facebook.com/lfpblv та на сайті Львівської обласної державної адміністрації https://old.loda.gov.ua/arh_prohramy.

print

Pin It on Pinterest