«

»

Лют 03

Перелік необхідних документів для видачі довідок Старосамбірською міською радою

1. Для видачі довідки про склад сім’ї для оформлення субсидій громадянам необхідно будинкову книжку.

2. Для видачі довідок в Управління соціального захисту для оформлення соціальної допомоги необхідно будинкову книжку, оригінали трудових книжок для непрацюючих громадян.

3. Для видачі довідки про проживання в гірській зоні необхідно оригінал паспорта (для дорослих), свідоцтво про народження (для дітей).

4. Для видачі довідки дітям для виготовлення закордонного паспорта, необхідно свідоцтво про народження дитини, (із штампом про прописку), або будинкову книжку.

5. Для видачі довідки в Управління соціального захисту про наявність транспортного засобу інвалідам, необхідно свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, паспорт, та будинкову книжку.

6. Для видачі довідок в Управління Пенсійного фонду для встановлення пенсійного стажу багатодітним жінкам необхідно свідоцтва про народження на усіх дітей.

7. Для видачі довідок в Управління Пенсійного фонду на проведення поховання необхідно свідоцтво про смерть померлого та паспорт особи, яка здійснювала поховання.

8. Для видачі довідки в Управління Пенсійного фонду про те, що дитина не працює, а навчається, необхідно довідку з навчального закладу.

9. Для видачі довідок для здійснення нотаріальних дій по формі спадкування необхідно будинкову книжку та паспорт особи, яка проводить спадкування.

print

Pin It on Pinterest