«

»

Тра 23

Програма для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану»

Замітка підприємці програмаЗа інформацією Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» повідомляємо, що Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану». Старт мінікурсу 24.05.2023 року.

Програма мінікурсу та бізнес-акселератора підготовлена спеціально для малого і середнього бізнесу з метою адаптації своєї підприємницької діяльності до умов війни, криз та інших мінливих умов.

Метою проєкту є допомогти учасникам:

  • удосконалити свої продукти та послуги;
  • покращити свої підприємницькі компетенції;
  • знайти можливості для масштабування;
  • вийти на нові ринки;
  • зайняти нові ніші та залучити інвестиції.

Мінікурс – це передакселераційна програма для підприємців і складається з 6 воркшопів.

По активності підприємців в мінікурсі в програму акселерації буде відібрано 30 підприємців для яких будуть створені всі умови для покращення свого бізнесу і виведення його на новий рівень.

Акселераційна програма буде тривати 5 місяців і складається з:

  • бази знань, які адаптовані до сучасних бізнес-умов;
  • 270 годин індивідуальної менторської підтримки;
  • 270 годин індивідуального коучингу;
  • 10 проєктів отримують безкоштовну допомогу в оформленні і поданні заявки на отримання гранту.

Ексклюзивним партнером проєкту виступає польський акселератор, що здійснює свою діяльність в Варшаві і підтримує українців Polish-Ukrainian Startup Bridge (www.startupbridge.eu). В рамках проєкту польські партнери нададуть спеціальну програму консультацій, менторингу щодо можливостей для українського бізнесу, а випускник програми поділиться власним досвідом участі в акселераторі та побудови українсько-польського бізнесу.

Проєкт реалізовує Всеукраїнська Асоціація ОТГ в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

 

Заповнити заявку можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYLB-BAJrqYa8gxuZp1dmPC66d8LpOb3HzU3y4cNgX1VXr5Q/viewform

print

Pin It on Pinterest