«

»

Чер 21

В Центрі культури і дозвілля відбувся Відкритий турнір з класичного пауерліфтингу

355101464_6870091709700804_5881472885135313887_n [Старосамбірська міська рада]18 червня 2023 року, вперше у м.Старий Самбір, в приміщенні Центру культури і дозвілля відбувся Відкритий турнір з класичного пауерліфтингу.

Даний захід організований працівниками відділу культури,молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради спільно з тренером з пауерліфтингу Старосамбірської ДЮСШ Тарасом Фем’яком. В гості до нас завітали спортсмени з м.Борислав та смт.Великий Любінь. Змагання проводились в командному та особистому заліку. Приємно було бачити вболівальників як місцевих так і гостей,які приїхали підтримати своїх силачів. В командному заліку 1 місце посіли спортсмени з м.Борислав, 2 – команда Старосамбірської ДЮСШ, 3- з Великого Любіня. В особистому заліку. за сумою набраних балів переміг спортсмен з м.Борислав Вячеслав Ганусяк, другим став наш Станіслав Яременко і третій- Андрій Кіт з Великого Любіня.

Всіх учасників змагань привітав міський голова м.Старий Самбір Ігор Трухим та провів нагородження кращих спортсменів. Представники гостей подякували за організацію та належний рівень змагань. В свою чергу. дякуємо головному судді та тренеру Тарасу Фем’яку за хорошу підготовку своїх вихованців та високий професійний рівень суддівства, судді змагнь, чемпіонці України з пауерліфтингу Софії Абразумовій. асистентам змагань Олегу Абасову та Роману Кульчицькому, та директору КЗ “Центр культури і дозвілля” Старосамбірської міської ради Софії Янчак та її колективу,які долучились до належної організації нашого заходу. Слава Україні!
Фото- Софія Янчак
print

Pin It on Pinterest