«

»

Бер 20

Джерела фінансування для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році.

Замітка нарада сг СамбірДо уваги сільськогосподарських виробників, ветеранів війни та представників органів місцевого самоврядування Самбірського району.

27 березня 2024 року об 11-00 год у сесійній залі Самбірської районної ради за адресою: вул. Мазепи, 8 в м. Самборі відбудеться виїзна робоча зустріч на тему «Джерела фінансування для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році», організована Департаментом агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

До участі у зустрічі запрошуються представники мікро-, малого та середнього бізнесу, органів місцевого самоврядування, ветерани війни та селянські господарства, які утримують 3 і більше корів, 5 і більше коземfток та вівцематок або самостійно обробляють понад 1 га земель сільськогосподарського призначення.

На заході розглядатимуть наступні питання:

Джерела фінансування для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році

Можливості фінансової підтримки через програми центру зайнятості.

Програми кредитування для сільськогосподарських виробників від Ощадбанку.

Умови кредитування та критерії добору учасників програми «Власний дім» в частині заходу підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

Додержання законодавства про працю в умовах воєнного стану та охорона праці.

Програма робочої зустрічі з аграріями та представниками місцевих органів виконавчої влади і місцевого самоврядування на тему: «Джерела фінансування для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році» Додається.

print

Pin It on Pinterest