«

»

Бер 29

До уваги депутатського корпусу Старосамбірської міської ради !!!

Депутатам місцевих рад необхідно до 1 квітня 2016 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік.
Відповідно до ст. 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” та ст. 8 “Про статус депутатів місцевих рад” особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в тому числі державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування та депутати місцевих рад зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, що додається до цього Закону.
Депутати місцевих рад, які не працюють на постійній основі у відповідній раді, повинні подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік до кадрових підрозділів державних органів, підприємств, установ, організацій за місцем основної роботи.
Депутати, які є самозайнятими особами (фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, які не мають основного місця роботи, або особи, які не працюють, в тому числі пенсіонери), повинні подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік до апаратів відповідних рад.
Враховуючи вищенаведене, просимо до 1 квітня 2016 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, відповідно до вищенаведених роз’яснень.

print

Pin It on Pinterest