«

»

Сер 28

«Сухий» рахунок матчу за мокрої погоди (відео)

Нічия у грі  ІІІ-го туру чемпіонату Львівщини з футболу (прем’єр-ліга)  між  ФК «Кар’єр-Дністер» (м. Старий Самбір — с. Торчиновичі) і  ФК «Гірник» (Новояворівськ») у День прапора, м’яко кажучи, засмутила вболівальників Старосамбірщини.

Снимок 1 [Старосамбірські вісті]Ще б пак! У перших двох турах вихованці Василя Лопушанського здобули переконливі перемоги, причому з однаковими рахунками 2:0—і  у матчі з ФК «Демня – Фенікс» (с. Демня—с.Підмонастир), і також у грі з СОК «Авангард» (м Жидачів).  Про високий рівень матчу свідчить той факт, що судив гру Степан ЛАПКО (м.Львів), з досвідом обслуговування матчів І-ої ліги українського футболу. І хоча приймали ж ми новояворівчан на своєму стадіоні,  однак, вочевидь, успіх у попередніх турах, скоріше за все, дещо притупив прагнення гравців з ФК «Кар’єр-Дністер» рахуватись з  ймовірними несподіванками, захопивши футболістів у полон принципу інерційних сподівань…

Того недільного дня 23 серпня падав дощ, котрий у першому матчі підступно поливав щедрою зливою гравців на полі. Уболівальники з Старого Самбора і Торчинович отримали надію, що наша команда за наявності під час матчу сильних моментів  у грі таки спроможеться забити у ворота суперника хоча б один гол, але цього не сталось. На жаль…

«Гра забувається, результат залишається»,- часто любив повторювати футбольний тренер Валерій ЛОБАНОВСЬКИЙ.

Історія команди «Кар’єр-Дністер» нараховує лише три роки, біля джерел її створення стояли директор ПрАТ «Кар’єр» Ярослав Француз (чинний президент ФК), міський голова Старого Самбора Ігор ТРУХИМ (Почесний  президент ФК) і директор Старосамбірської ДЮСШ Юрій Зачко (віце-президент ФК).  Вартує зауважити, що організатори старосамбірського футболу докладають усіх зусиль для відновлення спортивної інфраструктури, наразі за безпосереднього патронату Ігоря ТРУХИМА міський стадіон переживає своє чергове відродження — повним ходом триває його чергова реконструкція.

Снимок 2 [Старосамбірські вісті]Кістяк команди «Кар’єр-Дністер» складають талановиті спортсмени з Старого Самбора, Спаса, Надиб, Бусовиська, котрі загартовували свою майстерність в іграх вищого ешелону українського футболу, серед них і гравці колишнього ФК «Самбір». Найкращими бомбардирами у перших двох турах були Ігор ІЛЬКІВ, Андрій ДАНЬКІВ, Костянтин ДЕРЕВЛЬОВ. Особливість цього сезону полягає у швидкоплинності і певних обмеженнях, відсутності юнацького складу – свій негативний відбиток тут наклав карантин.

Старосамбірщину у чемпіонаті Львівщини представляє також і команда ФК «Стрілець» , з Стрілок.

Снимок3 [Старосамбірські вісті]Триває лише перше коло обласного чемпіонату. Будемо сподіватись, що чудова команда ФК «Кар’єр -Дністер» зробить належні висновки з гри з футболістами з Новояворівська і під орудою своїх досвідчених тренерів у наступних матчах покаже себе справжнім лідером, адже ж таки спромоглись покласти на лопатки команду ІІ ліги – ФК «Опір» Сколе, з рахунком 4:0.

Гра мільйонів – футбол – направду високе мистецтво, ним оволодівають ті, хто, за влучним висловом Костянтина Меліханова чітко усвідомлює, що «Мало потрапити у ворота, треба ще промахнутися повз воротаря».  І тоді не матимемо сухих рахунків у матчах з суперниками ні за сухої, ні за мокрої погоди.

print

Pin It on Pinterest