«

»

Жов 16

Дев’ять успішно реалізованих проектів – результат 2019 року!

ДНЗ реконструкція післяМинулий 2019 рік знову став плідним на проекти. Вже вдруге всі подані заявки стали переможцями!

Як результат ми реалізували дев’ять проектів на території міста. Загальна вартість всіх близько 2,5 млн. грн. З міського бюджету профінансовано майже 730 тис. грн. Решту (1 млн, 720 тис .грн.)– обласний бюджет, спонсорські кошти, нефінансовий внесок. Тож нам знову вдалося залучити велику суму коштів для потреб міста.

Важливі роботи проведено в дитячих садочках. У «Дзвіночку» завершено ремонтні роботи в колишньому господарському приміщенні, і тепер тут з’явився новенький спортивно-музичний зал для дітей, медичний та музично-спортивний кабінет. У садочку № 1 замінено проводку, встановлено нові щитки. Відтепер електрична мережа тут справна та може належним чином забезпечувати діяльність закладу. Загалом для покращення матеріальної бази ДНЗ міста використано майже 600 тисяч гривень.

дит. майданчик післяПродовжуючи тему турботи про найменших мешканців, встановлено ще два дитячі  майданчики на території міста. Один – біля кінотеатру, другий  – в мікрорайоні Високий замок. Вартість проєкту – майже 200 тис. грн. Тепер тут завжди можна побачити дітей, які весело проводять час, а неподалік на лавочках за ними спостерігають  мами.

В рамках реалізації проєктів проведено благоустрій території біля спортивного майданчика зі штучним покриттям по вулиці Героя України Богдана Сольчаника (майже 300 тис. грн.). За ці кошти було вирівняно грунт навколо новозбудованого майданчика та прокладено доріжки з бруківки. Тепер тут безпечно ходити, а ще територія має охайний акуратний вигляд.

доріжки стадіон післяНаступним проєктом облагороджено частину території в самому центрі міста, навпроти костелу. Вартість – майже 300 тис. грн. Ця ділянка використовувалася не за призначенням – тут була стихійна парковка для автомобілів. Тож тепер цю невеличку площу не впізнати: бруківку викладено колом, розставлено лавочки зі знаками зодіаку. Посередині готове місце для встановлення фонтану, який планувалося поставити в цьому році. Однак у зв’язку з карантином, коли вся діяльність в місті була практично зупинена довгий час, значно знизилися надходження в міський бюджет, тому коштів на це наразі немає. В найближчому майбутньому ми релізуємо й цей проєкт. І невеличка площа також стане улюбленим місцем відпочинку для містян.

Сольчаника, Бандери післяУ 2019 році продовжено роботи  з вуличного освітлення міста. Добре освітлено спальні райони по вулицях Героя України Богдана Сольчаника та Степана Бандери. Іншим проєктом відремонтовано освітлення вулиці Зарічної. Ці роботи принесли користь великій кількості людей, адже по  вулиці С. Бандери та Героя України Богдана Сольчаника розташовані багатоповерхівки. Інший проєкт – це вулиця  Зарічна,де також проживає багато людей. Це одночасно й дорога в сусіднє село Завадку, тож хороше вуличне освітлення тут важливе не  тільки містянам, а й жителям сусідніх сіл. Того року на вуличне освітлення використано близько 460 тис. грн.

Вперше в рамках проектів відремонтовано два тротуари в місті. Закінчено ремонт тротуару по вулиці Шевченка – вирішено актуальне питання безпеки дітей, які щодня йдуть до школи цим шляхом. Тут завжди багато дітей і автомобілів. Іншим проєктом розпочато прокладення тротуару вздовж дороги на вулиці Дністровій. До цього часу пішоходи змушені були користуватися  узбіччями. У 2020 році цей тротуар завершений за кошти міського бюджету. З появою тротуарної доріжки значно знизився ризик наїзду на людей. Вартість робіт по проєктах – майже 600 тис. грн.

Загалом 2019 рік був вдалий – значно покращилася соціальна інфраструктура міста. Та успішна реалізація проєктів була б неможлива без активної участі небайдужих містян, які допомагали фінансово і нефінансово. Тож вже четвертий рік поспіль така співпраця робить наше місто все кращим і кращим.

print

Pin It on Pinterest