«

»

Гру 02

У міській раді організовано виробничі навчання для новопризначених старост

image_648 3 [Старосамбірські вісті]Днями відбулася зустріч з новопризначеними старостами в Старосамбірській громаді.

Працівники міської ради ознайомили майбутніх керівників страростинських округів з наявною нормативно-правовою базою, зокрема з Положенням про старост.

В процесі дискусії було обговорено найбільш актуальні проблеми на місцях, окреслено першочергові завдання та можливі шляхи розвитку громади. Не оминули своєю увагою й обласний конкурс  місцевих ініціатив, який стартував цього тижня.

image_6483441 (2) [Старосамбірські вісті]Щороку міська рада була активним учасником. Завдяки цьому вдалося чимало зробити на території міста. Плануємо й надалі працювати в цьому напрямку, тож нові старости отримали завдання напрацювати ідеї для майбутніх проектів, щоб вже в наступному році зробити нашу громаду комфортнішою.

Було прийнято рішення спільно зі старостами відвідати сільські ради та познайомитися з працівниками. Тож протягом цього тижня керівництво міської ради побувало в кожному старостинському окрузі.

Окреслено основні напрямки роботи на найближчу перспективу, основною метою яких є безперешкодне надання адмінпослуг місцевим жителям.

image_6483441 [Старосамбірські вісті]Адже незважаючи на адмінреформу, хочемо, щоб жителі нової громади не відчували дискомфорту в повсякденному житті.

print

Pin It on Pinterest