«

»

Гру 24

Неприбуткові установи та організації мають можливість подавати документи через Електронний кабінет

податковаДо уваги платників податків ‒ неприбуткових установ та організацій!

Неприбуткові установи та організації мають можливість подавати реєстраційну заяву за формою №1-РН через Електронний кабінет з використанням електронного підпису для реєстрації, внесення змін та виключення з Реєстру неприбуткових організацій та установ.

Заяву за формою №1-РН слід надсилати з відповідними позначками «Реєстрація», «Зміни», «Виключення з Реєстру неприбуткових установ та організацій».
У разі, якщо здійснюється перереєстрація неприбуткової організації при внесенні змін до установчих документів, слід подавати заяву і установчі документи до контролюючого органу також засобами електронного зв’язку в електронній формі, як зазначено вище.
Засобами електронного зв’язку в електронній формі Заява подається до контролюючих органів за ідентифікатором форми J1310502, зокрема з використанням режиму «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.
Звертаємо увагу, що у разі подання заяви через Електронний кабінет її розгляд, та відповідно отримання довідки відбуватиметься у коротші терміни, ніж у разі надсилання такої заяви поштою.

Головне управління ДПС у Львівській області

print

Pin It on Pinterest