«

»

Гру 24

Оздоровлення потерпілих за кошти Фонду!

Фонд_соціального_страхування_України_логоСтаросамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженого постановою правління Фонду від 24.05.2017 №33, потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання мають право на лікування за власним вибором у санаторно-курортних закладах згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – висновок МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (за наявності) за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання.

Потерпілі (за потреби супроводжуючі особи) мають право на санаторно-курортне лікування згідно з рішенням МСЕК:

– особи з інвалідністю І групи – щороку;

– особи з інвалідністю ІІ групи – один раз на два роки, або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації;

– особи з інвалідністю ІІІ групи – один раз на три роки, один раз на два роки, або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації.

Термін лікування в санаторно-курортних закладах для потерпілих – 24 дні, а для потерпілих з наслідками травм, захворювань хребта та спинного мозку в спеціалізованих санаторіях становить 45 діб. Проте, термін перебування може бути скорочений до 24 діб за  наявності письмової заяви потерпілого (враховується вік потерпілого, характер та складність захворювання, тощо).

Всі витрати за фактично надані санаторно-курортні послуги з лікування відповідної категорії потерпілих осіб та супроводжуючих осіб (за наявності) відшкодовує Фонд соціального страхування України.

Будемо раді поділитися з Вами більш детальною інформацією за телефонами: (238) 21-4-91; 21-3-67;21-4-43 – м. Старий Самбір;

(269) 32-1-42 – м. Турка.

 

print

Pin It on Pinterest