«

»

Гру 30

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорога моєму серцю старосамбірська громадо! Щиро вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Трухим ІгорБажаю, щоб ці традиційно родинні свята стали початком успішного року, який буде для всіх нас багатим на добрі справи та здобутки. Нехай у ці дні звучать щирі побажання, а новорічне диво стане частиною доброго настрою на весь рік.

Вступаючи у новий відлік часу, традиційно підсумовуємо зроблене за рік, плекаємо надію на краще майбутнє та віримо у здійснення планів і задумів. 2020-й був роком наполегливої праці, завдяки якій ми примножили свої здобутки, набули нового досвіду. Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та добром творив історію Старосамбірщини.

Новий 2021 рік відкриває нову сторінку у спільній діяльності влади та об’єднаної громади на користь кожного мешканця. Впевнений, що ці зусилля проростуть щедрим врожаєм добрих справ та нових здобутків.

Нехай прийдешній рік принесе громаді та нашому місту достаток, стабільність та процвітання, а кожному з нас мир, доброту, любов та злагоду.

Зичу усім вам міцного здоров’я та Божої благодаті. Хай світло новорічних вогнів зігріває Ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день.

З найкращими побажаннями –

Старосамбірський міський голова  Ігор Трухим

011008553а [800x600]

print

Pin It on Pinterest