«

»

Січ 04

Про організацію благоустрою в період Різдвяних свят у м. Старий Самбір

гербСтаросамбірська міська рада на виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів» повідомляє, що в період з 04 січня по 20 січня 2021 року на території міста Старий Самбір відбуватимуться заходи, спрямовані на забезпечення санітарного стану на території міста та епідемічного благополуччя населення.

Інформуємо керівників підприємств, установ, організацій та мешканців міста про необхідність неухильного дотримання Правил благоустрою міста Старий Самбір на час відзначення Різдвяних свят.

Нагадуємо про доцільність впорядкування закріплених територій, а також забезпечення їхнього належного санітарного стану з метою недопущення тимчасового скупчення сміття. Впродовж святкового періоду просимо здійснювати виніс сміття виключно у відведені для цього місця та у робочі дні з суворим дотриманням графіку руху сміттєзбирального автомобіля міського комунального підприємства. Крім цього наголошуємо про адміністративну відповідальність, передбачену за порушення Правил благоустрою в частині санітарного стану довкілля та санітарної очистки закріплених територій.

Додатково звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Правил благоустрою міста Старий Самбір, обов’язок по прибиранню від снігу та ожеледиці тротуарів, територій, прилеглих до торгових центрів, об’єктів побутового обслуговування, громадського харчування, магазинів, ринків та інших об’єктів торгівлі, а також палаток, ларків, кіосків, інших об’єктів виносної/вуличної торгівлі – покладається на суб’єктів господарювання, що експлуатують вказані об’єкти.

print

Pin It on Pinterest