«

»

Лют 12

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

IMG_8870 [800x600 Старосамбірські вісті]10 лютого 2021 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ НС.

Головним питанням роботи комісії стало запобігання виникнення на підпорядкованій території надзвичайних ситуацій, мінімізації їх наслідків, внаслідок складних погодних умов, викликаних значним зниженням температури повітря, сильними опадами у вигляді снігу, хуртовинами та сніговими заметами.

Порядок денний містив питання:

  • Про запобігання виникнення надзвичайних ситуацій у зимовий період 2021 року.
  • Про розгляд звернення філії «Старосамбірський райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» про виділення пального.

За результатами розгляду питань порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, було прийнято рішення звернутися до Самбірської районної державної адміністрації та ліквідаційної комісії Старосамбірської райдержадміністрації зі зверненням про виділення пального (бензину) для попередження та ліквідації наслідків негоди, пов’язаної з триваючими сильними снігопадами.

IMG_8870 [800x600 Старосамбірські вісті]Враховуючи ситуацію було вирішено рекомендувати Гуманітарному відділу Старосамбірської міської ради розглянути питання про організацію дистанційного навчання 12 та 15 лютого 2021 року в закладах освіти на підпорядкованій території.

Окрім цього, з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зимового періоду 2021 року, на комісії підняли питання про виділення з резервного фонду Старосамбірської міської ради коштів для закупівлі для філії «Старосамбірський райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» дизельного палива.

IMG_8878 [800x600 Старосамбірські вісті]

print

Pin It on Pinterest