«

»

Бер 05

Усі наші територіальні громади представили команди на першій регіональній спартакіаді

ЛуцьПодією номер один у спортивному житті Старосамбірщини завжди була районна спартакіада серед місцевих рад  із різних видів спорту. Вона по-своєму об’єднувала аматорів і прихильників здорового дозвілля, які з різних куточків району з’їжджалися до Старого Самбора, щоб позмагатися у різних видах спорту.

Районна спартакіада 2020 завершила свій лік на цифрі 14. Це вже історія. У 2021 році уже було все по-іншому. У Самборі відбулася Перша регіональна спартакіада, куди минулої неділі приїхали команди територіальних громад.

З чотирьох ОТГ  Старосамбірщини на першій регіональній спартакіаді серед територіальних громад Львівщини найбільш спортивно вправними виявилися горяни.  У  загально-командному заліку Стрілківська територіальна громада  здобула 4-те місце. До бронзи не вистачило всього 3 бали. 

“Дякуємо нашим спортсменам, які гідно представили нашу громаду, вдячні за добре організовану та налаштовану команду Володимиру Васильовичу Наливайку. Дякуємо ГО “Колос”, організаторам  спортивного свята за гарний прийом.  Нашій Стрілківській громаді бажаємо побільше перемог і не тільки у спорті. А також завдячуємо Миколі Дрозду за сприяння і за підтримку”, – зазначили у Стрілківській сільській раді.

Мига“Відбулася Перша регіональна спартакіада серед територіальних громад Львівщини.  Наша громада серед інших 19, за підсумками загально-командного заліку,  на 7 місці. Це непоганий результат.  Дякую усім за організацію і участь, старання і спортивний запал.

Особливий привід порадіти дав наш Мирон Мига.  Він став переможцем з рукоборства. Вітаємо і гордимося!”, – прокоментував “ВГП” міський голова Старого Самбора Ігор Трухим.

“Спортсмени Хирівської територіальної громади – усі молодці! А наші волейболісти – супермолодці!!! На першій регіональній спартакіаді серед територіальних громад здобули перше місце. Вітаю!

Загалом серед 19 команд спартакіади, яка відбулася в Самборі,  – Хирівська ТГ на 9 місці. Дякую усім!” – написала на своїй офіційній Фейсбук-сторінці голова Хирівської міської ради Мирослава Королюк.

Марія Кузьмин.

print

Pin It on Pinterest