«

»

Кві 01

30 березня відбулася 6-та сесія 8 скликання Старосамбірської міської ради

гербПорядок денний засідання містив 280 питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності громади.

Цього дня на засіданні було розглянуто питання, зокрема:

Про затвердження Порядку компенсації витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на приміських маршрутах загального користування на території Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.

Про припинення сільських виборчих комісій шляхом ліквідації.

Про розгляд Програми забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян у Старосамбірській територіальній громаді «БЕЗПЕЧНА ГРОМАДА» на 2021 рік.

Про затвердження Програми охорони та розвитку культурної спадщини Старосамбірської територіальної громади на 2021-2025  роки.

Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт Старосамбірською районною філією Львівського обласного центру зайнятості на 2021 рік.

Про затвердження Програми та розвитку Трудового архіву на 2021 рік.

Про затвердження Програми підтримки та розвитку КНП СМР «Старосамбірська РЛ» у 2021 році.

Про затвердження програми розвитку бджільництва Старосамбірської територіальної громади на 2021 рік.

Про розгляд заяв жителів громади щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Про створення комунального закладу «Старосамбірська публічна бібліотека Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області» та затвердження його Статуту.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою жителям громади.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства

Про затвердження технічної документації із землеустрою для ведення товарного виробництва (паїв) жителям громади.

Про надання дозволу на оренду шкільного автобуса Гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради відділом освіти, культури, молоді та спорту Хирівської міської ради.

Про затвердження Програми організації харчування школярів у закладах загальної середньої освіти Старосамбірської територіальної громади на 2021 рік.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

Про затвердження нової редакції Положення про сектор «Служба у справах дітей» виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

Про якість виконання робіт на міському стадіоні.

Про внесення змін в додатки до рішення Старосамбірської міської ради від 21 грудня 2020 року №32 «Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2021рік».

Засідання пройшло в діловій та конструктивній атмосфері.

print

Pin It on Pinterest