«

»

Кві 09

Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів в Старосамбірській територіальній громаді

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

Самбірського району Львівської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05.04.2021 року                  м. Старий Самбір                 № 26/02-06

Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою

території населених пунктів в Старосамбірській територіальній громаді

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів», листа Львівської обласної державної адміністрації від 25.03.2021 №5/29-3050 «Щодо проведення щорічної акції «За чисте довкілля» у 2011 році», з дотриманням карантинних вимог та обмежень, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Провести на території Старосамбірської територіальної громади з 6 квітня по 30 квітня 2020 року місячник озеленення, прибирання та благоустрою.
  2. Провести 16 та 23 квітня 2021 року весняну толоку (День довкілля) з благоустрою території Старосамбірської територіальної громади для виконання заходів спрямованих на забезпечення санітарного стану території територіальної громади та епідемічного благополуччя населення.

3.Керівникам підприємств, установ, організацій, які знаходяться на території міста та мешканцям міста впорядкувати закріплені за ними території, приватні та прилеглі до них території, власні подвір’я.

4.Комунальному підприємству «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства м. Старий Самбір»;

4.1. Забезпечити приведення закріплених територій в належний санітарний стан, при потребі забезпечити транспортом для вивезення сміття під час проведення благоустрою Старосамбірської територіальної громади.

4.2.   Привести до належного естетичного та санітарного стану закріплені прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки і сквери.

4.3.   Визначити місця для тимчасового скупчення сміття на території міста під час проведення робіт з благоустрою.

  1. Утворити робочу групу при територіальній громаді по перевірці стану довкілля, поліпшенню санітарної очистки населених пунктів та проведення благоустрою в складі:
  • Р. Пупа – заступник міського голови, голова робочої групи;
  • Старости старостинських округів Старосамбірської територіальної громади;
  • В. Попович – начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства.
  • Я. Ковальчук – спеціаліст 1 категорії відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства;
  • В. Дубей – директор КП «МВУЖКГ м. Старий Самбір»;

 

5.1. Робочій групі провести перевірку санітарного стану довкілля та санітарної очистки закріплених територій. Виявлені порушення благоустрою оформити актами та при необхідності передати їх до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосамбірської міської ради.

  1. Дане розпорядження довести до відома жителів міста і територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                    І. ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest