«

»

Кві 15

Гуманітарним відділом виконавчого комітету Старосамбірської міської ради подано перелік установ для участі у конкурсах, які організовані департаментом з питань культури, національностей та релігій ЛОДА

ТОП 10 [800x600]Конкурси відбуваються за трьома напрямками: «Топ-10 Народних домів», «Топ 10 мистецьких шкіл» та «Топ-10 Бібліотек».

У конкурсі «Топ-10 Бібліотек» візьмуть участь Старосамбірська публічна бібліотека, Старосамбірська бібліотека для дітей, бібліотеки Страшевич, Старої Солі, Великосілля, Білич та Торчинович.

Конкурс проводиться серед бібліотек Львівської області системи Міністерства культури та інформаційної політики України з метою виокремлення та нагородження найкращих бібліотек в області та надання їм фінансового ресурсу на розвиток.

До участі в конкурсі допускаються бібліотеки Львівщини, що перебувають у підпорядкуванні структурних підрозділів з питань культури райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Конкурс «Топ-10 Бібліотек» цього року стартує вперше і дасть можливість забезпечити бібліотеки сучасним технічним обладнанням та реалізувати нові сучасні бібліотечні проєкти. Фінансовий ресурс, передбачений на реалізацію конкурсу становить 600 тис. грн.

Наступний конкурс «Топ-10 Народних домів». Основна мета конкурсу – забезпечити покращення матеріально-технічної бази народних домів, що сприятиме активній діяльності закладів.

У конкурсі «Топ-10 Народних домів» візьмуть участь народні доми Старого Самбора, Страшевич, Созані, Білич, Волошинова, Тершова.

Конкурс проводиться серед народних домів Львівської області системи Міністерства культури та інформаційної політики України. Фінансовий ресурс конкурсу «Топ-10 Народних домів» становить 600 тис. грн.

У конкурсі мистецьких шкіл візьме участь Старосамбірська дитяча музична школа.

print

Pin It on Pinterest