«

»

Кві 20

Проведено семінар з питань цивільного захисту

IMG_20210419_092527 [800x600]19.04.2021 року працівниками Старосамбірського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з головою громади, заступником голови громади відповідальним за напрямок цивільного захисту, спеціалістами громади, проведено семінар-нараду на тему: «Організація заходів цивільного захисту і завдання органів місцевого самоврядування в новоутвореній громаді Самбірського району».

Метою заходу було доведення вимог чинного законодавства з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, утворення підрозділів добровільної пожежної охорони, створення ланки територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ. Доведено повноваження органів місцевого самоврядування щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій визначених Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та низкою підзаконних нормативно-правових актів.

 

IMG_20210419_092508 [800x600]Поряд з тим обговорено питання щодо забезпечення в межах населених пунктів та територій прилеглих до лісових масивів очищення від сухостою, чагарнику, створення та своєчасне поновлення мінералізованих смуг між населеними пунктами та лісом.
Доведено статистику виїзду МПК с. Волошиново за 2020 рік.
Наголошено на важливості утримання підрозділу МПК яке знаходиться на території громади, а також в справному стані пожежно – рятувального автомобіля.
print

Pin It on Pinterest