«

»

Тра 19

Привітання з Всесвітнім днем сімейного лікаря

квіти [Старосамбірська МР]З 19 травня 2011року Всесвітня організація сімейних лікарів WONCA започаткувала святкування Всесвітнього дня сімейного лікаря.

За визначенням ВООЗ, саме первинна медико-санітарна допомога має бути основою в організації медичної допомоги населенню.

З нагоди професійного свята колективу “Центру первинної медичної допопоги” підготовлено подяку від Старосамбірської міської ради та висловлено щирі слова привітань.

 

Шановні сімейні лікарі Старосамбірської громади!

З нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря виконавчий комітет Старосамбірської міської ради вітає всіх лікарів загальної практики – сімейної медицини області з професійним святом!

Сімейний лікар – це людина, яка день за днем допомагає кожній нашій родині залишатися здоровими та жити повноцінним життям. Особливо помітна їхня праця у час пандемії коронавірусу, коли, незважаючи на ризик для власного життя, сімейні лікарі першими приходять на допомогу недужим на COVID-19, роблять все від них залежне, аби хворі неодмінно одужали.

Тому щиро вдячні вам за самовіддану жертовну працю, за порятунок людських життів! Високо цінуємо ваш професіоналізм, доброту, чуйність та відданість. Бажаємо вам міцного здоров’я та особистого щастя!

 

З повагою, міський голова Ігор Трухим та виконавчий комітет Старосамбірської міської ради

IMG_9109 [Старосамбірська МР]

 

print

Pin It on Pinterest