«

»

Тра 21

Соціальний проект «Допомога поруч»

Dopomoga [Старосамбірська МР]Старосамбірський міський центр надання соціальних послуг  інформує, що відповідно до Постанови № 287 Кабінету Міністрів України передбачено запровадження інформаційної платформи «Допомога поруч», яку створено з метою надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину, встановленого Урядом у зв»язку з поширенням на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19.

На даному сервісі міститься інформація про потреби одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, в основних продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії для їх життєзабезпечення.

Якщо ви потребуєте надання такої допомоги, Вам відомі особи/сім»ї, які опинилися у складних життєвих обставинах чи Ви бажаєте долучитися до надання допомоги потребуючим верствам населення, звертайтесь на сервіс розміщений за посиланням: https://dopomoga.msp.gov.ua. або на «гарячу лінію» у Львівській області за номером 112.

print

Pin It on Pinterest