«

»

Чер 01

День захисту дітей: фотографії та відео свята у Старому Самборі

IMG_9184 [Старосамбірська МР]Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. З цієї нагоди 1 червня 2021 року у Старому Самборі зустріли свято Міжнародного Дня захисту дітей.

IMG_9187 [Старосамбірська МР]Усі охочі прийшли цього сонячного дня на міський стадіон. Розпочалося дитяче свято з молебеню за здоров’я дітей, який провели священослужителі УГКЦ та ПЦУ. Відкриття свята відбулося за участі голови Старосамбірської міської ради Ігоря Трухима. Голова громади побажав дітям гарного відпочинку, сонячного літа та веселого настрою.

Організували та провели свято працівники багатьох підрозділів Старосамбірської міської ради, зокрема: сектору «Служба у справах дітей», Гуманітарного відділу, Центру надання соціальних послуг міської ради.

IMG_9185 [Старосамбірська МР]До проведення святкового дійства залучилися меценати «Благодійний фонд Доскіча» та «Благодійний фонд Лопушанського», які закупили солодощі та подарунки для нагородження дітей за участь у різних конкурсах.

Завдяки спільній праці організаторів, аніматорів, волонтерів та команді активної молоді «Dream Team» наші діти отримали змогу взяти участь у шоу «Анімація – танці» розважальному «Караоке», іграх «Аквагрим».

G0021374 [800x600 Старосамбірські вісті]Охочі та талановиті долучилися до конкурсу малюнка на асфальті: «Дитинство моє веселкове». Молоді спортсмени зіграли у пляжний волейбол та поборолися за першість у спортивно-розважальному змаганні «Веселі старти».

Учасники святкового дійства отримали багато позитивних вражень, подарунків та емоцій.

Дитячі пісні, ритмічні сучасні та запальні танці, щирі слова ведучих створили піднесену святкову атмосферу. Свято дитинства вдалося на славу!

print

Pin It on Pinterest