«

»

Чер 02

Перелік рішень 8-ї сесії восьмого скликання Старосамбірської міської ради

гербПерелік рішень 8-ї сесії восьмого скликання Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області від 25 травня 2021 року.

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          480

Про підтримку звернення депутатів Старосамбірської міської ради щодо недопущення закриття поштових відділень АТ «Укрпошта».

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 28 Регламенту Старосамбірської міської ради, беручи до уваги звернення Львівської філії Національного оператора поштового зв’язку України АТ «Укрпошта», з метою захисту інтересів мешканців громади, збереження мережі поштових відділень в сільській місцевості, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Схвалити звернення депутатів Старосамбірської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо вжиття заходів для недопущення закриття відділень АТ «Укрпошта» в сільській місцевості Старосамбірської територіальної громади (додається).
  2. Секретареві міської ради І.Жуку забезпечити направлення даного рішення до Кабінету Міністрів України та народному депутатові А.Лопушанському.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

Міський голова                                          І.Трухим

Додаток  до рішення 8-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 25 травня 2021 року №480

 

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Старосамбірської міської ради щодо недопущення закриття поштових відділень АТ«Укрпошта»

Ми, депутати Старосамбірської міської ради, занепокоєні прийняттям Постанови КМУ від 29.03.2021 № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України» (далі – Постанова), згідно з якою більш ніж 2 мільйони пенсіонерів будуть з 1 вересня примусово переведені на отримання пенсій через банківські рахунки. Тепер листоноші надають всі 100 відсотків послуг, зокрема це передплата газет та журналів, доставка ліків і товарів за каталогами, а також фінансові послуги (виплата пенсій, оплата комунальних послуг, поштові перекази тощо)

Зважаючи на той факт, що банки та банкомати наявні лише в 4 відсотках населених пунктів України, це викличе значне невдоволення найбільш вразливих верств населення – пенсіонерів. Особливо, коли вони будуть змушені витрачати кошти, щоб дістатися до центру нашої громади на маршрутках чи автобусах, але й можуть наражати себе на небезпеку, мандруючи під час епідемії коронавірусу Covid-19. Варто також передбачити, що можливі затримки з отримання оплати комунальних платежів, які сьогодні листоноші приймають вдома у літніх людей. Це рішення також вплине на значне зниження тиражів місцевих друкованих видань та закриття частини з них.

У разі закриття сільських поштових відділень, листоноша буде обслуговувати пенсіонерів лише певну кількість днів на місяць.

З метою запобігання соціальному вибуху й недопущення загрози життю і здоров’ю пенсіонерів та закриття поштових відділень у нашій територіальній громадя, ми, депутати Старосамбірської міської ради, доєднуємось до ініціативи інших громад та АТ «Укрпошта» щодо скасування Постанови КМУ від 29.03.2021 № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».

 

Секретар міської ради                                                   І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 483

Про звіт КП «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» за 2020 рік

Заслухавши та обговоривши звіт директора комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» В. Дубея про господарську діяльність підприємства за 2020 рік, враховуючи пропозиції та зауваження міського голови Трухима І.С., постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, у відповідності до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт директора комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» В. Дубея про господарську діяльність підприємства за 2020 рік взяти до відома.
  2. Роботу комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» у 2020 році визнати задовільним.
  3. Рекомендувати керівнику КП «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір»:

3.1. продовжити роботу щодо організації збору та вивезення твердих побутових відходів на території Старосамбірської територіальної громади, зокрема активізувати процес укладання договорів з мешканцями громади та суб’єктами підприємницької діяльності;

3.2. забезпечити належне утримання та розширення мережі контейнерних майданчиків для роздільного збору сміття;

3.3. забезпечити належне функціонування міського сміттєзвалища;

3.4. підготувати та подати в місячний термін виконавчому комітету Старосамбірської міської ради пропозиції з придбання необхідної техніки, інвентаря, обладнання для підготовки проектів природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього середовища у 2022 році.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 482

 Про звіт КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» за 2020 рік

Заслухавши та обговоривши звіт директора комунального підприємства «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» В. Антошика про господарську діяльність підприємства за 2020 рік, враховуючи пропозиції та зауваження міського голови Трухима І.С., постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, у відповідності до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» про господарську діяльність підприємства за 2020 рік взяти до відома.
  2. Роботу комунального підприємства «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» у 2020 році визнати задовільним.
  3. Рекомендувати керівнику КП «Старосамбірське міське водопровідно – каналізаційне господарство» В.Антошику:

3.1. продовжити роботу щодо організації безперебійного забезпечення мешканців Старого Самбора водою, вчасного та якісного ремонту водопровідної мережі;

3.2. в термін до 01 липня 2021 року підготувати та подати на розгляд Старосамбірської міської ради розрахунки тарифів на водопостачання та водовідведення, підтверджуючі матеріали та документи, що використовувались для таких розрахунків згідно Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих на їх встановлення.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 484

 

Про звіт КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» за 2020 рік

Заслухавши та обговоривши звіт виконувачки обов’язків директора комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» У. Дубей про господарську діяльність підприємства за 2020 рік, враховуючи пропозиції та зауваження міського голови Трухима І.С., постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, у відповідності до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт виконувачки обов’язків директора комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» У.Дубей про господарську діяльність підприємства за 2020 рік взяти до відома.
  2. Роботу комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» у 2020 році визнати задовільною.
  3. Керівнику КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» М.Клибанику:

3.1. розробити план підготовки до опалювального сезону 2021-2022 років та забезпечити своєчасне його виконання;

3.2. доповісти Старосамбірській міській раді про підготовку до опалювального сезону 2021-2022 років не пізніше 30 вересня 2021 року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

25 травня 2021 року                                  м. Старий Самбір                                          № 486

Про пониження ступеня закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області із школи І-ІІ ступенів до школи І ступеня.

Заслухавши інформацію начальника гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради О.Коваль щодо організації роботи закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.36 Закону України «Про освіту», ст.11 Закону України «Про загальну середню освіту», у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці (реорганізації закладу шляхом пониження ступеня, зміни істотних умов праці) та з метою забезпечення надання якісних освітніх послуг Старосамбірська міська рада –

 ВИРІШИЛА:

1.Понизити ступінь закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області до школи І ступеня.

  1. Гуманітарному відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради:

2.1. повідомити директора школи про майбутнє вивільнення у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці (реорганізації закладу шляхом пониження ступеня);

2.2. забезпечити освітній процес для учнів 5-9 класів закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів села Страшевичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області з організованим  підвезенням , враховуючи бажання батьків або осіб, які їх замінюють.

  1. Директору закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області:

3.1. забезпечити педагогічним працівникам , учням дотримання їх прав і захист інтересів, відповідно до чинного законодавства;

3.2. подати на чергову сесію про затвердження  Статуту закладу  загальної середньої освіти І ст. с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області у новій редакції;

3.3. повідомити працівників школи про можливе майбутнє вивільнення у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці (реорганізації закладу шляхом пониження ступеня) та про зміни істотних умов праці.

  1. Дане рішення вступає в дію з 01 червня 2021 року.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова комісії – депутат О.Нискогуз).

            Міський голова                                                         І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

25 травня 2021 р                                          м. Старий Самбір                                      № 487

Про призупинення діяльності Білицької загальноосвітньої середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області

Відповідно до статей 26, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про загальну середню освіту», керуючись статтею 66 Закону України «Про освіту», розглянувши звернення гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради, у зв’язку із зменшенням учнів в Білицькій загальноосвітній середній школі І ступеня, з метою економного та раціонального використання бюджетних коштів та приведення освітньої мережі Старосамбірської територіальної громади у відповідність до вимог чинного законодавства, враховуючи рішення постійної комісії з гуманітарних питань,  Старосамбірська міська рада –

Вирішила:

  1. Призупинити з 01.09.2021 року діяльність Білицької загальноосвітньої середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.
  2. Гуманітарному відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради:
    • вжити заходів щодо вивільнення працівників Білицької загальноосвітньої середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області у зв’язку зі зміною в організації виробництва і праці через припинення освітнього процесу в закладі освіти, спричиненого зменшенням кількості здобувачів освіти, згідно із п.1 ч.1. ст.40 КЗпП України;
    • провести інвентаризацію майна Білицької загальноосвітньої середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області та подати пропозиції міській раді щодо збереження приміщень та майна школи;
    • забезпечити довезення дітей до закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів села Біличі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з гуманітарних питань (голова комісії – депутат О. Нискогуз).

Міський голова                                                І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 492

Про звіт виконуючої обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» за 2020 рік

Заслухавши звіт виконуючої обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» за 2020 рік, у відповідності до статті 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт виконуючої обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» М.Галевич за 2020 рік взяти до уваги
  2. Роботу виконуючої обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» М.Галевич визнати задовільною.
  3. Виконуючій обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» М.Галевич забезпечити:

3.1. управління медичним обслуговуванням населення щодо надання первинної медичної допомоги у відповідності до чинного законодавства;

3.2. раціональне використання бюджетних коштів;

3.3. ефективне використання енергоносіїв в підрозділах підприємства.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з охорони здоров’я та материнства (голова комісії – М.Юрчак)

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2021 р.                                   м. Старий Самбір                           №493

Про передачу закладів охорони здоров’я КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» у власність Хирівської міської ради

У відповідності до Бюджетного кодексу України , ст.26 та прикінцевих положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного утримання та діяльності закладів охорони здоров’я, розташованих на території Хирівської територіальної громади, Старосамбірська міська рада

            ВИРІШИЛА:

1.Надати згоду на передачу закладів охорони здоров’я Комунального некомерційного підприємства Старосамбірської міської ради «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» у власність Хирівської міської ради (додаток 1).

  1. Рекомендувати Хирівській міській раді у термін до 01 липня 2021 року прийняти рішення про надання згоди на приймання у власність відповідних закладів охорони здоров’я Комунального некомерційного підприємства Старосамбірської міської ради «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з охорони здоров’я та материнства. (голова комісії – депутат М.Юрчак).

Міський голова                                                    І.Трухим

 

Додаток 1 до рішення 8-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 25 травня 2021 року №493

Заклади охорони здоров’я, які запропоновані до передачі у власність Хирівської міської ради

  1. Амбулаторія загальної практики сімейної медицини с.Скелівка;
  2. Фельдшерсько-акушерський пункт с.Гуманець;
  3. Фельдшерсько-акушерський пункт с.Чаплі;
  4. Фельдшерсько-акушерський пункт с.Райнова;
  5. Фельдшерсько-акушерський пункт с.Муроване;
  6. Фельдшерсько-акушерський пункт с.Березів.

Секретар міської ради                                                        І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 495

Про звіт директора комунального закладу «Лаврівський дитячий будинок» за 2020 рік

Заслухавши звіт директора комунального закладу «Лаврівський дитячий будинок» у відповідності до статті 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 6,30 Закону України «Про освіту», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт директора комунального закладу «Лаврівський дитячий будинок» за 2020 рік взяти до відома.
  2. Роботу комунального закладу «Лаврівський дитячий будинок» у 2020 році визнати незадовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова комісії – депутат О.Нискогуз).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 25травня 2021р                                        м. СтарийСамбір                              579

Про підтримку звернення депутатів Старосамбірської міської ради щодо функціонування національного природного парку «Королівські Бескиди»

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,відповідно до статті 28 Регламенту Старосамбірської міської ради, з метою захисту інтересів мешканців громади, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Схвалити звернення депутатів Старосамбірської міської ради до Президента України В.Зеленського, Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля, Міністра Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Р.Абрамовського, голови Львівської обласної державної адміністрації М.Козицького, щодо функціонування національного природного парку «Королівські Бескиди» (додається).
  2. Секретареві міської ради І.Жуку забезпечити направлення даного рішення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Міністра Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, голови Львівської обласної державної адміністрації.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію зпитань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

Міський голова                                          І.Трухим

Додаток  до рішення 8-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 25 травня 2021 року №579

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Старосамбірської міської ради щодо функціонування національного природного парку «Королівські Бескиди»

 Ми, депутати Старосамбірської міської ради, одностайно підтримуємо створення указом президента України В.Зеленського за №526/2020 від 30.11.2020 року Національного природного парку «Королівські Бескиди».

Водночас хочемо зазначити, що саме ми, Старосамбірчани, на сесії районної ради своїм рішенням від 10.06.2018 року ініціювали про створення НПП «Королівські Бескиди». З цією метою направлено ряд листів до Міністерства екології та природних ресурсів, Держгеокадастру України, Львівської обласної ради та обласної державної адміністрації. Погоджено між співвласниками лісового підприємства ОКЛГП «Галсільліс» та Старосамбірською райрадою передачу на користь НПП «Королівські Бескиди» 8997 га лісових земель, шляхом вилучення їх у постійного користувача. Проведено масово-роз’яснювальну роботу серед населення та громадських організацій, де наголошено про переваги створення парку для Карпатського регіону та майбутніх поколінь його мешканців. Основною метою створення НПП «Королівські Бескиди» для громади Старосамбірщини було припинення варварського поводження з лісом, перешкоджання знищення карпатських лісостанів на цій території, збереження різноманіття лісової флори і фауни, приведення господарювання на цих площах до Європейсько цивілізованих стандартів.

Ініціювавши створення Національного парку, ми також ставили собі за мету досягнути запровадження цікавих Загальнодержавних та Європейських проектів розвитку парку, налагодити співпрацю з науковцями в даній галузі, забезпечити постійну комунікацію між населенням, місцевими органами влади, громадськими організаціями.

Звісно, що усі ці потуги і колосальна праця кількох державних та громадських інституцій, а також підтримка населення нічого не варті без якісного кадрового наповнення самого штату НПП «Королівські Бескиди».

Як нам стало відомо, уже призначено т.в.о. директора НПП «Королівські Бескиди», з подальшим штатним наповненням у майбутньому, не беручи до уваги думку місцевих жителів.

Відповідно до п. 3.2. Положення про Національний природний парк «Королівські Бескиди», затвердженого Наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 23 лютого 2021 року, адміністрацію парку очолює директор, якого Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України призначає на посаду та звільняє з посади, укладає та розриває з ним контракт.

Громада Старосамбірської міської ради, на території якої створено НПП «Королівські Бескиди», висловлює стурбованість такими виключними правами лише для цього природного парку.

Виходячи з наведеного ми, депутати Старосамбірської міської ради, просимо дослухатись до думки місцевої влади, громадськості, фахівців і громадян та:

1) встановити якісні та фахові критерії до претендентів на директора НПП «Королівські Бескиди» та усієї адміністрації;

2) ввести у склад конкурсної комісії по відбору керівника Національного парку представника Старосамбірщини;

3) якомога швидше провести саме конкурсний відбір на посаду директора НПП «Королівські Бескиди».

На нашу думку, саме такий підхід до співпраці, буде гарантувати подальше забезпечення якісного цільового функціонування згаданого Національного парку, забезпечить плідну співпрацю з місцевими органами влади, громадськістю та населенням, знизить занепокоєння серед місцевих жителів.

Чекаємо на конструктивне реагування від Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського та вважаємо, що початок діяльності парку не повинен стати джерелом наростання соціального невдоволення та напруги серед мешканців нашого регіону.

 

Секретар міської ради                                                   І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 580

Про звіт генерального директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» за 2020 рік

Заслухавши звіт генерального директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» за 2020 рік, у відповідності до статті 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт генерального директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» І.Медведя за 2020 рік взяти до уваги.
  2. Роботу генерального директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» І.Медведя за 2020 рік визнати незадовільною.
  3. Міському голові І.Трухиму створити робочу групу для напрацювання напрямів оздоровлення фінансового стану КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня», ліквідації заборгованості з оплати праці, оптимізації та скорочення видатків, забезпечення доходів від надання платних послуг.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з охорони здоров’я та материнства (голова комісії – М.Юрчак).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  25 травня 2021 р                                   м. Старий Самбір                          № 581

 

Про звіт медичного директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» за 2020 рік

Заслухавши звіт медичного директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» за 2020 рік, у відповідності до статті 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт медичного директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» О.Горбового за 2020 рік взяти до уваги.
  2. Роботу медичного директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» О.Горбового за 2020 рік визнати незадовільною.
  3. Міському голові І.Трухиму створити робочу групу для напрацювання напрямів оздоровлення фінансового стану КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня», ліквідації заборгованості з оплати праці, оптимізації та скорочення видатків, забезпечення доходів від надання платних послуг.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з охорони здоров’я та материнства (голова комісії – М.Юрчак)

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

print

Pin It on Pinterest