«

»

Чер 08

Щодо підвищення доступності широкосмугового інтернету у сільській місцевості

subvenczyya-800x445Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року №453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» Старосамбірська міська рада подала офіційну заявку на отримання фінансування у рамках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості.

За результатами конкурсного відбору проведеного Міністерством цифрової трансформації, як повідомила відповідальна особа у Львівській обласній державній адміністрації за реалізацію програми, заявка Старосамбірської міської ради була відібрана до фінансування.

Згідно відібраних серед інших пропозицій, передбачається реалізація заходів з підключення закладів соціальної інфраструктури (ФАП та Народний дім) в селі Соснівка Старосамбірської міської ради до широкосмугового доступу до Інтернету.

На ці цілі відповідно до відібраної заявки передбачається виділення з державного бюджету коштів в сумі 70 тис. грн.. Попередня загальні вартість проекту визначалась в сумі 150 тис. грн.

print

Pin It on Pinterest