«

»

Лип 08

Оздоровлення дітей територіальної громади

08072021Відділ соціального захисту населення Старосамбірської міської ради  здійснив підбір дітей, які потребують  особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету:

  • Одна дитина оздоровлюється в КП «Дитячому закладі санаторного типу «Таврія» Херсонська область місто Скадовськ I-зміна з 29.06-12.07.2021 (Дитина позбавлена батьківського піклування);
  • Одна дитина оздоровлюється в Дитячому оздоровчому таборі «АІСТ» ТОВ «Пансіонат з лікуванням «АІФА» Одеська область село Приморське I-зміна з 02.07-15.07.2021 (Дитина із багатодітної сім`ї);
  • Дві дитини оздоровлюються в оздоровчо-лікувальному комплексі «Ровесник» ДП «Львіввугілля» Львівська область Червоноградський район село Комарів I-зміна з 03.07-23.07.2021 (Діти з багатодітної сім`ї).

На даний час дві дитини: одна дитина з інвалідністю та одна дитина з багатодітної сім`ї  уже повернулися із I-зміни  (23.06.-06.07.2021) оздоровчо-спортивного  табору «Лісотехнік» НЛТУ України  село Рибаківка   Миколаївська область. Діти приїхали дуже задоволені відпочинком.

На території табору функціонують: літній амфітеатр на 400 місць зі сценою для проведення масових заходів, показу кінофільмів; два танцмайданчики; ігровий майданчик. У таборі функціонує закритий павільйон із залом для дискотек, перегляду відеофільмів та проведення інших заходів за негоди, а також функціонує комп’ютерний зал із доступом до Internеt та бібліотека, 10 приміщень (типу гуцульська колиба) для гурткової роботи. Під час перебування у таборі для дітей організовується культурно-просвітницька програма: знайомство із табором та вихователями, відкриття табірної зміни, конкурс танців, малюнку, пісні, скульптури на піску, день КВК перегляд мультиплікаційних та художніх фільмів для дітей, конкурси та дискотеки, спортивні змагання, урочисте закриття зміни, прощання із друзями.

print

Pin It on Pinterest