«

»

Лип 27

Рекомендований порядок денний 10-ї сесії 8 скликання

гербРекомендований порядок денний 10-ї сесії 8 скликання

10 сесія Старосамбірської міської ради відбудеться 05 серпня 2021 року в приміщені зали засідань адміністративного будинку старосамбірської міської ради по вул. Лева галицького, 40.

Початок засідання 10:00 год.

 

  1. Про розірвання контракту з медичним директором КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» О.Горбовим.
  2. Про розірвання контракту з генеральним директором КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» І.Медведем.
  3. Про впорядкування незавершеного об’єкту «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення м.Старий Самбір, вул.Дністрова».
  4. Про затвердження «Положення про залучення інвестицій у майно власності громади Старосамбірської міської ради».
  5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Лаврівського дитячого будинку.
  6. Про затвердження вартості батьківської плати за навчання учнів в Старосамбірській дитячій музичній школі.
  7. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік
  8. Про змін до рішення №32 від 21 грудня 2020р. «Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2021рік».
  9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  10. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  11. Про затвердження детального плану території.
  12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  13. Про затвердження у новій редакції Регламенту «Центр надання адміністративних послуг» апарату Старосамбірської міської ради.
  14. Про надання згоди на передачу будинку №2 по вул.Залізничній с.Торчиновичі в комунальну власність Старосамбірської міської ради.
  15. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42х22 метри по вул.Шкільна в смт.Стара Сіль Самбірського району Львівської області»
  16. Про розгляд заяви гр.Шапран Наталії Петрівни, мешканки с.Сушиця, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  17. Про розгляд заяви гр.Стіня Миколи Миколайовича, мешканця с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  18. Про розгляд заяви гр.Салійчук Оксани Василівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  19. Про розгляд заяви гр.Терефенко Михайла Деонізійовича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  20. Про розгляд заяви гр.Цапа Ярослава Михайловича, мешканця с.Торчиновичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  21. Про розгляд заяви гр.Марадь Любові Михайлівни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  22. Про розгляд заяви гр.Перелигіна Вячеслава Вікторовича, мешканця с.Тершів, щодо надання одноразової матеріальної допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  23. Про розгляд заяви гр.Лешковича Василя Андрійовича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  24. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування  нежитлового  приміщення.
  25. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  26. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  27. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  29. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  30. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  31. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  33. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  37. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування нежитлової будівлі.
print

Pin It on Pinterest