«

»

Лип 30

Конкур проектів для Громадських Організацій

Замітка конкурс ГО

Конкур проектів для Громадських Організацій

Спільно з ЄС EU4society МФ “ВІдродження”  оголосили конкурс проєктів “Мости співпраці”. Максимальний розмір гранту – 350 тис. грн.

За лінком нижче – оголошення конкурс.

https://www.irf.ua/contest/konkurs-mosty-spivpraczi-vyrishennya-problem-gromad-na-kordoni-z-yes/

1) Подавачем має бути громадська організація

2)  Партнери проєкту вітаються, однак не є обовязковою умовою. Партнерами можуть бути органи місцевого самоврядування, громадські організації, можуть бути закордонні партнери. Засвідчується партнерство листом про наміри. Важливо аби партнерство було виправданим метою проєкту

3) Метою конкурсу є допомога громадам у формулюванню та просуванню потреб, які повязані з кордоном та поліпшенням прикордонної інфраструктури.

4) Важливими інструментами проєктів може бути моніторинг, аналітика, дослідження, адвокації, співпраця з органами влади, діалог з громадою та громадами. Зміст та потребу визначають автори проєкту.

5) Публічна звітність ГО – це важлива умова, але вона не буде визначальною для молодих ГО. 6) Заявка подається онлайн. Важливо, завчасно створити на сайті фонду електронний кабінет, підготувати скан-копії та завчасно заповнити заявку.

7) Лінки, які можуть бути корисними.:

https://samoorg.com.ua/blog/2021/03/25/asocziacziya-spryyannya-samoorganizacziyi-naselennya-predstavlyaye-richnyj-zvit-2020/ – зразок публічного звіту.

https://europewb.org.ua/ – ГО “Європа без барєрів” –  є дослідження про кордон і громади на кордоні, тут також є річний звіт.

https://www.irf.ua/contest/konkurs-mosty-spivpraczi-vyrishennya-problem-gromad-na-kordoni-z-yes/ – наше конкурсне оголошення.

print

Pin It on Pinterest