«

»

Сер 10

Отримаємо гроші на «Нову українську школу»

111Уряд розподілив субвенцію на розвиток Нової української школи. Старосамбірська територіальна громада отримає 1219093 грн.

Ці кошти планується використати на закупівлю засобів навчання та обладнання (крім комп’ютерного) для учнів початкових класів, закупівлю сучасних меблів для початкових класів, закупівлю  комп’ютерного обладнання для початкових класів, закупівлю комп’ютерного та мультимедійного обладнання, пристосувань для навчальних кабінетів, засобів навчання, у тому числі навчально-методичної та навчальної літератури, зошитів з друкованою основою, у тому числі їх електронних версій та з аудіосупроводом, для закладів загальної середньої освіти, що є учасниками всеукраїнського інноваційного освітнього проєкту за темою: “Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти”, що навчаються за новими методиками відповідно до Концепції “Нова українська школа», підвищення кваліфікації вчителів, які забезпечують здобуття учнями 5-11(12) класів загальної середньої освіти та проведення супервізії.

Таке фінансування передбачене постановою Кабінету Міністрів України від 30.06.2021 № 682, але за умови співфінансування з місцевих бюджетів.

До початку навчального року залишилося лише місяць, цей термін усі зацікавлені ланки процесу будуть використовувати ефективно, як і великий додатковий фінансовий ресурс для Старосамбірської територіальної громади.

print

Pin It on Pinterest