«

»

Сер 12

Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  05 серпня 2021 р        м. Старий Самбір    № 705

Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для бюджетних установ, організацій та інших споживачів та для населення м.Старий Самбір

Розглянувши звернення директора КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» В.Антошика про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для бюджетних установ, організацій та інших споживачів та для населення м.Старий Самбір, з метою створення ефективного ринкового механізму функціонування системи з надання послуг водопостачання та водовідведення, своєчасного реагування на зміну цін і тарифів на електроенергію, паливно-мастильні матеріали та запчастини, мінімального рівня заробітної плати, а також керуючись ст.31 п.3-6 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» зі змінами та доповненнями, Постановою Кабінету Міністрів України №869 від 01.06.2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги, ст.11, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити та ввести в дію з 01 вересня 2021 року КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення за 1 куб.м води в розмірі (з урахуванням ПДВ):

– водопостачання                 – 36,34 грн.;

– водовідведення                  – 22,80 грн.

  1. Затвердити та ввести в дію з 01 вересня 2021 року КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для бюджетних установ, організацій та інших споживачів, за 1 куб.м води в розмірі (з урахуванням ПДВ):

– водопостачання                 – 36,34 грн.;

– водовідведення                  – 22,80 грн.

  1. КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» довести до відома споживачів інформацію про введення з 01 вересня 2021 року нових тарифів на водопостачання та водо-відведення для бюджетних установ, організацій та інших споживачів та для населення м.Старий Самбір.
  2. Визнати такими, що втратили свою чинність попередньо діючі тарифи для бюджетних установ, організацій та інших споживачів та для населення м.Старий Самбір.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

 

Міський голова                                          І.Трухим

print

Pin It on Pinterest