«

»

Сер 25

Засідання «круглого столу» в Старосамбірській ДПІ

дпаДнями в приміщенні Старосамбірської ДПІ відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Порядок та строки проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування» Старосамбірської ДПІ з представниками Старосамбірської громади.   

Начальник Старосамбірської ДПІ – Віктор Дмитрук звернув увагу присутніх, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату та  є правом, а не обов’язком громадянина. Виключно за власним бажанням особа може задекларувати свої активи, які раніше не були оподатковані.

Також присутнім доведено інформацію за якими ставками оподатковуватимуться задекларовані активи під час одноразового декларування, які активи можуть бути задекларовані, хто зобов’язаний задекларувати свої активи.

Віктор Дмитрук запрошує всіх, хто бажає скористатись правом на одноразове добровільне декларування, звертатись до Старосамбірскої ДПІ для отримання роз’яснень і консультацій та вручв листівки, буклети для розміщення на інформаційних стендах територіальних громад, з метою інформування платників та якісного проведення запланованої кампанії декларування.

print

Pin It on Pinterest