«

»

Вер 08

Старосамбірська міська рада висловлює подяку!

ПОДЯКА до дня міста [800x600]Шановні старосамбірчани, 4-5 вересня місто Старий Самбір  зустріло свій ювілей – 950 років.

Наші земляки, працівники підприємств, організацій, закладів підтвердили свою любов до міста, до його жителів, його історії, культури та традицій своєю участю та особистим вкладом в проведення святкових заходів.

Старосамбірська міська рада, як організатор святкування Дня міста, від імені жителів Старого Самбора висловлює подяку священнослужителям о. Івану Білику, о. Михайлу Николину та о. Ігорю Подану, які відслужили святковий молебень з нагоди відзначення Дня міста, а також церковному хору «Дзвони Старого Міста».

Висловлюємо слова подяки народному депутату Андрію Лопушанському, заступнику голови Львівської ОДА Юрію Бучку, голові Самбірської РДА Івану Ільчишину, голові Самбірської районної ради Віталію Кімаку, представнику фонду Юрія Доскіча Ірині Мудрак, завідувачу відділенням судинної хірургії Тарасу Сороці, модераторам святкування Тарасу Плетені та Назару Титару.

За підтримку та надану можливість гідно провести свято щиро дякуємо меценатам:

Дочірньому підприємству «Юсенко Україна», Любов та Андрію Басараб, Ярославу Кіяку, Миколі Сакалю, Миколі Корнацькому, магазину автозапчастин SOL-AUTO, Зеновію Шишці, Ярославу Лешковичу, Ростиславу Зиблікевичу, Володимиру Деркачу, Марті Сигерич, магазину «ЄВА».

Дякуємо організаторам та учасникам спортивного свята на центральному стадіоні міста.

Вдячні організаторам проведення виступів народних колективів художньої самодіяльності: КЗ «Центр культури і дозвілля» Старосамбірської міської ради.

Відзначаємо вклад у підготовку свята та висловлюємо подяку усьому колективу комунального підприємства «Старосамбірське МВУЖКГ».

Також, висловлюємо вдячність особовому складу управління поліції у м. Старий Самбір за охорону громадського порядку, а також працівникам медицини нашої громади за допомогу проведення святкових заходів.

Щиро вдячні усім, хто долучився до організації свята.

Дякуємо старосамбірчанам та гостям нашого міста, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили любов до рідного краю.

Особлива вдячність хлопцям, які захищають  наш мир і спокій, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято у місті.

Здоров’я  усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до міста і до кожного його жителя, зокрема, зігріває ваші серця, а наш Старий Самбір розвивається, міцніє та процвітає.

З повагою та вдячністю міський голова Ігор Трухим

7 вересня 2021 року.

print

Pin It on Pinterest