«

»

Вер 14

Розпорядження про скликання 11-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  13 вересня 2021 р   м. Старий Самбір   № 110 /02-06

 Про скликання 11-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 11-у сесію 8 скликання Старосамбірської міської ради 23 вересня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:
  2. Про обрання лічильної комісії.
  3. Про затвердження порядку денного 11-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.
  4. Про затвердження Програми з перспективного розвитку Старосамбірської територіальної громади до 2027 року.
  5. Про затвердження Програми протипаводкових заходів та екологічного оздоровлення басейну річки Дністер на території Старосамбірської міської ради на 2022 – 2026 роки.
  6. Про звільнення директора КП Старосамбірське радіомовлення «Голос Прикарпаття» Старосамбірської міської ради І.Макара.
  7. Про затвердження редакційного статуту Комунального підприємства Старосамбірське радіомовлення «Голос Прикарпаття» та складу редакційної ради.
  8. Про внесення змін до рішення №607 від 08 липня 2021р. Старосамбірської міської ради.
  9. Про збільшення контингенту учнів КЗ «Старосамбірська дитяча музична школа».
  10. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.
  11. Про затвердження Статуту комунальної установи «Старосамбірський інклюзивно-ресурсний центр» в новій редакції.
  12. Про затвердження Порядку звільнення від диференційованої плати за надання соціальних послуг Старосамбірським міським центром надання соціальних послуг.
  13. Про реорганізацію структури КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» шляхом виділення закладів охорони здоров’я, які розташовані на території Стрілківської та Хирівської територіальних громад.
  14. Про розгляд заяви Сенети Світлани Михайлівни, мешканки с.Завадка, щодо надання одноразової матеріальної допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  15. Про розгляд заяви Миклясевич Степанії Миколаївни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування.
  16. Про розгляд заяви Войт Світлани Йосипівни, мешканки с.Сушиця, щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування чоловіка Войта Ігора Васильовича.
  17. Про розгляд заяви Маслея Ігора Петровича, мешканця с.Волошиново, щодо надання одноразової матеріальної допомоги в звязку з важким матеріальним становищем.

 

  1. Про виплату одноразової грошової допомоги на поховання Пукшина Ярослава Ігоровича.
  2. Про виплату одноразової грошової допомоги на поховання Пірка Михайла Васильовича.
  3. Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності.
  4. Про затвердження переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі КНП СМР «Старосамбірська РЛ».
  5. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення та розвитку місцевої пожежної охорони Старосамбірської міської ради на 2021-2023 роки.
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання статусу скверу.
  7. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  8. Про надання дозволу на проведення експертної оцінки об’єкту незавершеного будівництва «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення на 40 ліжок м.Старий Самбір вул.Дністрова».
  9. Про вилучення земельної ділянки з користування громадян для ведення особистого селянського господарства.
  10. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  11. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  12. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  13. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  14. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  15. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ПрАТ «Старосамбірський кар’єр».
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельних ділянок.
  18. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.
  19. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для для індивідуального садівництва.
  23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Львівобленерго».
  2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ПАТ «Укрнафта».
  3. Про затвердження актів погодження(встановлення) меж земельних ділянок.
  4. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с.Стрільбичі.

 

 

 

 

 

 

 

         Міський голова                                                       І.Трухим

print

Pin It on Pinterest