«

»

Жов 07

Оголошення про проведення громадських слухань

гербСтаросамбірська міська рада повідомляє, що з 07.10.2021 р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану «Детальний план території земельної ділянки обмеженої вул.Івасюка та присадибними ділянками для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (електротрансформатора) в м. Старий Самбір Самбірського району Львівської області».

Даний проект розроблений на підставі рішення Старосамбірської міської ради від 30.03.2021 року №417.

Замовником проекту є Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області.

Розробником  проекту є:

ФОП Біловус Андрій Михайлович.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області (читати нижче за текстом) та в  адмінприміщенні Старосамбірської міської ради за адресою: 82000, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 40, каб.401. За вказаною адресою також приймаються  пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території. Посадова особа виконавчого комітету Старосамбірської міської ради відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради Попович В.В.

Пропозиції щодо детального плану території подаються з моменту виходу цього повідомлення. Строк завершення прийому пропозицій – 08.11.2021 року.

Громадські слухання з приводу даного  питання будуть проводитись 09.11.2021р.  об 15:00год. в сесійному залі приміщення Старосамбірської міської ради за вказаною адресою.

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  “Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

Додатки:

Пояснювальна записка 

Детальний план 500

 

print

Pin It on Pinterest