«

»

Жов 20

Очікується різке ускладнення погодних умов

штормове попередженняЗа інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівської області в період з 19 по 21 жовтня очікується різке ускладнення погодних умов.

У зв’язку з переміщенням активного циклону, що утворився над Балтикою та проходження атмосферних фронтів з заходу, на території Самбірського району впродовж 20-21 жовтня  буде спостерігатися істотне погіршення погодних умов: пориви північно-західного вітру до 25 м/сек., з шквалами до 30 м/сек., сильні зливи, можливі грози, град.

Вночі та вранці 20 жовтня очікуються дуже сильні опади, туман, погіршення видимості в дощі. Кількість опадів може скласти місячну норму, що приведе до підняття рівня річок басейну Дністра та Вісли.

 

Складні гідрометеорологічні умови на території району можуть призвести до істотного погіршення виробничо-промислової, гідрогеологічної обстановки та загрози виникнення надзвичайної ситуації.

При ускладненні повеневої ситуації негайно повідомляти сектор з питань цивільного захисту Самбірської райдержадміністрації по тел. 6-12-11.

print

Pin It on Pinterest