«

»

Жов 27

До уваги одержувачів житлових субсидій! Як удома перевірити розмір субсидії?

19082021У відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua знаходиться Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій.
За даними реєстру громадяни можуть дізнатись чи призначили сім’ї житлову субсидію, термін, на який призначено субсидію, розмір призначеної субсидії, спосіб виплати та назву управління соціального захисту населення, в якому зберігається особова справа отримувача субсидії. Як це зробити?
1. Перейти за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua img2946

2. У меню зліва потрібно вибрати адресу вашого домогосподарства:
– область України
– населений пункт
– вулицю
– номер будинку
– номер квартири
3. Після цього необхідно пройти перевірку, натиснувши на копку «Я не робот». Потім активізується кнопка «Шукати».
4. Натиснути кнопку «Шукати», після чого в першій колонці таблиці відобразиться статус субсидії (діюча чи не діюча).
5. Щоб дізнатись її розмір потрібно натиснути на кнопку зі значком «» в колонці «Призначено за період».img2948 Розмір субсидії з’явиться у спливаючому вікні.
Нагадуємо, що призначення субсидії здійснюється раз на рік (визначається право), а розрахунок розміру житлової субсидії здійснюється двічі на рік (на неопалювальний та опалювальний сезони).
Сім’ям, яким призначено житлову субсидію на неопалювальний період (з травня по вересень), в тому числі якщо її розмір визначений «0» гривень, додатково звертатись до управлінь соціального захисту населення та подавати будь які документи не потрібно.
Територіальними управліннями соціального захисту населення розмір субсидії на опалювальний період буде розраховано автоматично.

print

Pin It on Pinterest