«

»

Лис 03

Порядок та терміни реєстрації ПРРО на «круглому столі» в Старосамбірській ДПІ

дпаВчора в Старосамбірській ДПІ відбувся «круглий стіл» за участі начальникаДПІ Дмитрука Віктора на тему «Порядок та терміни реєстрації ПРРО».

Дмитрук Віктор відкрив засідання з інформацією, що для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій складається заява про реєстрацію розрахункових операцій за ф. №1-ПРРО (J/F 1316602).

Реєстраційна заява  № 1-ПРРО подається в електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій. У разі відсутності підстав для відмови у реєстрації, ПРРО реєструється шляхом присвоєння програмним забезпеченням фіскального сервера ПРРО із внесенням даних до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій. Про реєстрацію ПРРО суб’єкту господарювання направляється інформація у другій квитанції із зазначенням присвоєного під час реєстрації фіскального номера ПРРО. Датою реєстрації ПРРО є дата формування фіскального номера ПРРО.

Фізичні особи – платники податків та юридичні особи зобов’язані подавати до контролюючих органів за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій .

Наприкінці заходу учасники мали можливість задати питання як з одноразового декларування, так і з новацій в застосуванні ПРРО .

На всі питання учасників «круглого столу» було надано ґрунтовні відповіді.

print

Pin It on Pinterest