«

»

Лис 25

Тривають перевірки дотримання карантинних обмежень

koronavirusНа території Львівської області з 30 жовтня 2021 року встановили червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ і НС 27 жовтня. В області запроваджено обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Станом на 24.11.2021 року (від початку введення «червоної зони» на території Львівської області) фахівцями Старосамбірського управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області спільно з представниками поліції,  у складі мобільних груп проводяться перевірки  щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень суб’єктами господарювання різних форм власності  та громадянами. Зокрема обстежено:

448 об’єктів торгівлі продовольчими товарами;

813   об’єктів торгівлі непродовольчими товарами;

70 закладів громадського харчування;

38  –  перукарні та салони краси,

21 транспортна одиниця,

4 дитячі дошкільні заклади,

72 аптеки/оптики,

29 – інші заклади (Заклади медичного обслуговування, лабораторії, авто заправки, фотосалони, відділення банків та відділення Нової пошти).

Також  проведено 24 обстеження агро продовольчого ринку м.Старий Самбір  на предмет дотримання карантинних вимог.

Всього  обстежено 1519 об’єктів, виявлено 54 порушення. Працівниками поліції складено 22 протоколи про адміністративні правопорушення.

print

Pin It on Pinterest